مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 آذر 1398 ساعت 07:262019-12-14سياسي

محمد: پس از جنگ اعتماد به توان داخلی صورت گرفت/ مشتری اصلی ما همیشه دولت ها بوده اند


به گزارش خبرنگارسیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد سعید فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در نشست خبری که صبح امروز(شنبه) به مناسبت سالروز تاسیس قرارگاه خاتم در ساختمان مرکزی این قرارگاه برگزار شد؛ - فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا گفت: در شرایط سخت کشور پس از جنگ خلا بزرگی وجود داشت که رویکرد کشور باید به سمت استفاده از شرکت های خارجی یا اعتماد به توان داخلی می رفت که این اعتماد به توان داخلی صورت گرفت.

به گزارش خبرنگارسیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد سعید فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در نشست خبری که صبح امروز(شنبه) به مناسبت سالروز تاسیس قرارگاه خاتم در ساختمان مرکزی این قرارگاه برگزار شد؛ گفت: قرارگاه خاتم در 23 آدر 68 براساس اصل 147 قانون اساسی تاسیس شد.

وی افزود: در شرایط سخت کشور پس از جنگ خلا بزرگی وجود داشت که رویکرد کشور باید به سمت استفاده از شرکت های خارجی یا اعتماد به توان داخلی می رفت که این اعتماد به توان داخلی صورت گرفت.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا خاطرنشان کرد: قرارگاه درخششی در حوزه های سازندگی داشت و پس از آن در همه ادوار بدون جهت گیری دولت ها مشتری اصلی ما دولت ها بوده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

محمد: پس از جنگ اعتماد به توان داخلی صورت گرفت/ مشتری اصلی ما همیشه دولت ها بوده اند

محمد: پس از جنگ اعتماد به توان داخلی صورت گرفت/ مشتری اصلی ما همیشه دولت ها بوده اند