مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 آذر 1398 ساعت 23:002019-12-12سياسي

نقادی و نقدپذیری در جامعه اسلامی


نقادی و نقدپذیری در جامعه اسلامی از جایگاه ویژه ای برخوردار است، چرا که هدف اصلی نقد در گفتمان انقلاب اسلامی، اصلاح جامعه جهت تحقق تمدن اسلامی است، - بر این اساس نقد و انتقاد محدود به یک جریان سیاسی و فرهنگی نیست، بلکه به پهنا و گستردگی ابعاد زندگی فردی، سیاسی، اجتماعی و علوم بشری است.

زهرا عباسپور، فعال فرهنگی در یادداشتی نوشت: با پایان مهلت ثبت نام کاندیداها و مشخص شدن چهره نهایی نامزدهای انتخاباتی مجلس شاهد نقدهای فردی، رویکردی و جریانی زیادی هستیم که می تواند هم مخرب و بازی با حیثیت و آبروی افراد باشد و هم به فرمایش امام راحل سازنده و لازمه اصلاح امور شود.

بر این اساس بدیهی است نقادی و نقدپذیری در جامعه اسلامی از جایگاه ویژه ای برخوردار است، چرا که هدف اصلی نقد در گفتمان انقلاب اسلامی، اصلاح جامعه جهت تحقق تمدن اسلامی است، بر این اساس نقد و انتقاد محدود به یک جریان سیاسی و فرهنگی نیست، بلکه به پهنا و گستردگی ابعاد زندگی فردی، سیاسی، اجتماعی و علوم بشری است.

جهت رسیدن به چنین هدف والایی بررسی نگاه دینی و امامین انقلاب در این خصوص راه گشا است: شروع نقد از خودمان باشد: نقد درونی باعث می شود صرفا دیگران را دچار ضعف و کاستی ندانیم و بنابراین تحمل کاستی های دیگران در عرصه های سیاسی و اجتماعی طبیعی تر به نظر برسد و متعاقب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نقادی و نقدپذیری در جامعه اسلامی

نقادی و نقدپذیری در جامعه اسلامی