موضوعات داغ: - عيسي آل كثير - نيروهاي شركتي - ساماندهي نيروهاي شركتي - ريكاردو ساپينتو - آذربايجان غربي - كميسيون اجتماعي مجلس - استان خوزستان - تأمين آب شرب - رييس جمهوري - كميسيون اجتماعي - برنامه صرفا جهت اطلاع - گفتگوي راديويي - ميتينگ انتخاباتي - رحيمي جهان آبادي - امير ميرزاييان - تشرف به اسلام - بازي امشب بارسلونا - سخنراني شيخ حسين انصاريان - ستاد تنظيم بازار استان - تل ابيض سوريه - نمايش ميداني تنهاتر از مسيح - 180 ميليارد ريال - سينماهاي آمريكا

مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 آذر 1398 ساعت 17:452019-12-12ورزشي

ظرفیت بالای ایران در بازی های بومی محلی/ توانایی خلق موقعیت های بین المللی در این حوزه


معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه ایران در بازی های بومی محلی ظرفیت بسیار زیادی دارد، گفت: ایران می تواند در این عرصه موقعیت های بین المللی ارزشمندی را بدست آورد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، ژاله فرامرزیان شامگاه پنجشنبه در مراسم اختتامیه رقابت های جام خوشه چین در سالن ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، گفت: از اینکه ماحصل تلاش مدیران جوان در وزارت ورزش و جوانان ایجاد یک تحول جدی در ورزش روستایی است بسیار خرسندم.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه جام خوشه چین حرکت قابل توجهی در روستاهای کشور ایجاد کرد و آثار مثبتی در این حوزه داشت، افزود: این مراسم آخرین اختتامیه و جمع بندی نتایج رقابت های چند استان در منطقه 5  کشور است.

وی خاطرنشان کرد: در ابتدای امر با مدیران این حوزه عهد بستیم که هر طرح و برنامه ای را برای توسعه ورزش همگانی ارائه دهند که هم گستره وسیعی از مردم را شامل شود و هم سلامتی و نشاط در جامعه ایجاد کند، حمایت و تأمین منابع خواهیم کرد.

فرامرزیان جام خوشه چین را اولین اقدام مؤثر در این حوزه خواند و اظهار داشت: آثار این رقابت ها در جامعه روستایی کاملا قابل مشاهده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ظرفیت بالای ایران در بازی های بومی محلی/ توانایی خلق موقعیت های بین المللی در این حوزه

ظرفیت بالای ایران در بازی های بومی محلی/ توانایی خلق موقعیت های بین المللی در این حوزه