مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 آذر 1398 ساعت 08:262019-12-10حوادث

بزودی، نصب دستگاه های شتاب نگار آنلاین زلزله در گیلان


بزودی 13 دستگاه شتاب نگار آنلاین زلزله در برخی شهرهای استان نصب می شود.

- مرکز گیلان ؛ ماکان پدرام گفت : 13 دستگاه شتاب نگار آنلاین زلزله در شهرهای رشت ، لاهیجان ، تالش، آستارا ، رودبار، رضوانشهر، حویق، ماسوله ، چابکسر، دیلمان ، خشکبیجار، جیرنده و زیاز رودسر نصب و راه اندازی خواهد شد.

وی افزود : پیش از این 17 دستگاه آنالوگ شتاب نگار در مناطق مختلف گیلان نصب بود که در مجموع وسعتی بیش از سطح استان را پوشش می دهد.

مدیرکل راه و شهرسازی گیلان خاطرنشان کرد : دستگاه شتاب نگار زلزله چند ثانیه قبل از وقوع زلزله اطلاعاتی را به اداراتی و نهادهایی نظیر شرکت گاز و برق ارسال می کند، تا در خصوص قطع انشعابات اقدام شود تا خسارات زلزله کاهش یابد.

ماکان پدرام افزود : همچنین این دستگاه پس از وقوع زلزله با ارائه میزان شتاب به استفاده از نقشه های لرزش (Shake Map) در مدیریت بحران کمک خواهد کرد.

وی با بیان اینکه ماهیت دستگاه شتاب نگار زلزله ، سنجش ابعاد حوادث زلزله و خسارات ناشی از آن است افزود : سرعت در انتقال اطلاعات مربوط به شتاب زلزله به مراکز مدیریت بحران زمینه افزایش سرعت عمل مسئولان مدیریت بحران و نیروهای امدادی را فراهم می کند.

مدیرکل راه و شهرسازی گیلان با بیان اینکه هزار و 220 ایستگاه شتاب نگاری در کشور فعال است گیلان با نصب 13 ایستگاه آنلاین و 17 دست


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بزودی، نصب دستگاه های شتاب نگار آنلاین زلزله در گیلان

بزودی، نصب دستگاه های شتاب نگار آنلاین زلزله در گیلان