مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 آذر 1398 ساعت 11:262019-12-09سياسي

فارس در حوزه پژوهش استان برتر کشور شد


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز اعلام کرد: فارس در حوزه پژوهش به عنوان استان برتر حوزه پژوهش کشور انتخاب شد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، مجتبی زبرجد ظهر دوشنبه در آیین گشایش نمایشگاه هفته پژوهش، گفت: با نگاهی به نمایشگاه هفته پژوهش در استان فارس می توان دریافت که هدف اصلی در این حوزه و هدفمند کردن پژوهش و محصول محور کردن آن به نتیجه رسیده است.

وی افزود: 100 مرکز پژوهشی و دستگاه اجرایی استان فارس در این نمایشگاه شرکت کرده اند و دستاوردهای پژوهشی خود را به نمایش گذاشته اند.

به گفته زبرجد، امسال برای چهارمین سال استان فارس در حوزه پژوهش به عنوان استان برتر حوزه پژوهش کشور انتخاب شد و بزودی استاندار فارس به نمایندگی از همه پژوهشگران فارس این لوح را دریافت می کند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز افزود: ضروری است که هر پژوهشگر در استان فارس یک نفر فارغ التحصیل دانشگاهی را به کار گیرد تا ضمن اشتغالزایی انتقال تجربه نیز در این حوزه مهم صورت پذیرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان فارس در مجتمع فرهنگی و رفاهی دانشگاه شیراز آغاز به کار کرد که تا چهارشنبه 20 آذر در این مکان از ساعت 8 صبح الی 17 ادامه دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فارس در حوزه پژوهش استان برتر کشور شد

فارس در حوزه پژوهش استان برتر کشور شد