مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 آذر 1398 ساعت 16:352019-11-26سياسي

تقویت شبکه های پیام رسان داخلی مطالبه ای مردمی است


امام جمعه فریدونشهر با بیان اینکه مطالبه مردم تقویت پیام رسان های داخلی است، گفت: اگر حرکت روبه رشد کشور متوقف شده است به دلیل این است که تفکر مسئولان بسیجی گونه نیست.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام اسماعیل شاه محمدی عصر سه شنبه در همایش شکوه اقتدار بسیج، اظهار داشت: غیرت، شجاعت، مردانگی، استکبارستیزی، مایوس نشدن، دستگیری از مستمندان، پیشرفت و آبادانی و رشد در وجود بسیجیان است.

وی افزود: اگر می بینیم که حرکت روبه رشد کشور متوقف و عقب گرد دارد به دلیل اینکه تفکر مسؤولان بسیجی نیست.

اگر پیشرفتی نداریم به دلیل سومدیریت مسؤولان است امام جمعه فریدونشهرتصریح کرد: همه امکانات در کشور فراهم است ولیکن ترقی و پیشرفت نیست این به دلیل عدم سومدیریت و نداشتن تفکر انقلابی و بسیجی مسئولان است، چرا باید همه منابع داشته باشیم اما همچنان فقیر و بیکار در کشورداشته باشیم؟.

وی گفت: اگر انحراف و خطایی وجود دارد و مسؤولی ملاحضات سیاسی و مصالح شخصی انجام می دهد باید حرکت انقلابی از سوی مردم صورت گیرد.

امام جمعه فریدونشهر با بیان اینکه آمد نیوز توسط روح اله زم مدیریت می شد و برخی با وی ارتباط داشتند، گفت: وی توسط سپاه پاسداران دستگیر شد اما برخی مسئولان از یک موضع گیری نیز دریغ کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تقویت شبکه های پیام رسان داخلی مطالبه ای مردمی است

تقویت شبکه های پیام رسان داخلی مطالبه ای مردمی است