مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 22 آبان 1398 ساعت 07:542019-11-13ورزشي

بهانه تراشی نمی کنیم/ مشکلات، شرایط تیم ها را نابرابر می کند


سرمربی تیم فوتسال آذرخش بندرعباس با بیان اینکه بیان مشکلات بهانه تراشی برای ضعف عملکرد تیم نیست چراکه مشکلات شرایط تیم ها را کاملاً نابرابر می کند، - ایسنا/هرمزگان سرمربی تیم فوتسال آذرخش بندرعباس با بیان اینکه بیان مشکلات بهانه تراشی برای ضعف عملکرد تیم نیست چراکه مشکلات شرایط تیم ها را کاملاً نابرابر می کند، گفت: نمی گویم بازیکنان و کادر فنی مشکلی ندارد اما بیشتر مشکلات ما از جای دیگری است.

عباس روزپیکر در گفت وگو با ایسنا، در خصوص دیدار تیم های آذرخش بندرعباس و گیتی پسند در هفته ی شانزدهم لیگ برتر فوتسال، اظهار کرد: بازی با گیتی پسند، بازی خوبی بود و آذرخش در نیمه اول خوب شروع کرد و ادامه داد اما متأسفانه دو اشتباه خیلی تأثیرگذار داوری باعث شد با شکست به رختکن رویم.

وی افزود: داور در نیمه اول یک پنالتی که به نفع تیم آذرخش بود را نگرفت و نمی دانم توجیهش چه بود، گل دوم گیتی پسند نیز با خطای فاحش به روی بازیکن ما صورت گرفت و واکنش داور این بود که این خطا در به ثمر رسیدن گل تأثیر نداشته و گل را پذیرفت.

سرمربی تیم فوتسال آذرخش بندرعباس تصریح کرد: در نیمه دوم نیز بازیکنان گیتی پسند بازیکنان ما را حتی در محوطه خودمان با هل دادن بی تعادل می کردند، اگر در نیمه اول با برد به رختکن می رفتیم شرایط بازی خیلی متفاوت بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بهانه تراشی نمی کنیم/ مشکلات، شرایط تیم ها را نابرابر می کند

بهانه تراشی نمی کنیم/ مشکلات، شرایط تیم ها را نابرابر می کند