مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 19 آبان 1398 ساعت 00:302019-11-09اقتصادي

وام مسکن افزایش می یابد؟


به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو ، با توجه به جهش حدود 200 درصدی قیمت مسکن، تسهیلات 160 تومانی تکافوی خرید خانه در تهران را نمی دهد.

محمد اسلامی، - اعلام خبر رایزنی دولت و سیستم بانکی برای اختصاص منابع برگشتی مسکن مهر به تسهیلات خانه اولی ها این گمانه که سقف وام مسکن افزایش می یابد را تقویت کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو ، با توجه به جهش حدود 200 درصدی قیمت مسکن، تسهیلات 160 تومانی تکافوی خرید خانه در تهران را نمی دهد.

محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی چند بار اعلام کرده بود که موافق افزایش وام مسکن نیست و آن را تورم زا می داند.

اما روز گذشته محمودزاده، معاون او از رایزنی با بانک مسکن برای اختصاص وام ارزان قیمت خرید مسکن به سه دهک یک، دو و سه خبر داد؛ هرچند درباره افزایش سقف وام اظهارنظر نکرد.

پیش از این هم رحیمی انارکی، مدیرعامل بانک مسکن گفته بود بانک مسکن برای افزایش سقف تسهیلات مسکن برای متقاضیان در حال حاضر برنامه ای ندارد.

او در عین حال، سیاست کاهش قیمت مسکن را از برنامه های بانک مسکن دانست.

با این وجود محمود محمودزاده در مراسم رونمایی از مرحله ثبت نام طرح اقدام ملی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر اینکه با توجه به جهش قیمت مسکن آیا برنامه ای برای افزایش سقف تسهیلات مسکن دارید یا خیر؟ اظهار کرد: صندوق پس انداز


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وام مسکن افزایش می یابد؟

وام مسکن افزایش می یابد؟