مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 آبان 1398 ساعت 06:402019-11-04اقتصادي

کمبود آرد در ابرکوه تکذیب شد


فرماندار ابرکوه با ورود در موضوع تعطیلی نانوایی های این شهرستان، شایعه کمبود آرد را تکذیب کرد و گفت: صنوف متخلف در شهرستان به دادسرا معرفی و طبق قانون با آنان برخورد می شود.

- فرماندار: اخلال گران در عرضه مایحتاج ضروری مردم به دادسرا معرفی می شوند ایسنا/یزد فرماندار ابرکوه با ورود در موضوع تعطیلی نانوایی های این شهرستان، شایعه کمبود آرد را تکذیب کرد و گفت: صنوف متخلف در شهرستان به دادسرا معرفی و طبق قانون با آنان برخورد می شود.

به گزارش ایسنا، محمد کاظمی نسب به دنبال اعتراضات و شکایات مردمی پیرامون کمبود آرد و نان در نانوایی ها، ضمن انجام بازدیدهای سرزده از نانوایی های شهرستان، اظهار کرد: به هیچ عنوان در ابرکوه مشکل کمبود آرد مشاهده و گزارش نشده و مشکلات اخیر نیز ناشی از رعایت نکردن ساعات پخت از سوی صنوف و تعطیلی بدون توجیه و البته ناهماهنگی با مسئولان مربوطه در این مورد بوده است.

وی تاکید کرد: در حال حاضر روزانه سهمیه آرد تمام نانوایی های شهرستان براساس میزان مصوب شده در شورای آرد و نان و برنامه ریزی های قبلی به آنان تحویل می گردد و بر طبق بازدیدهای به عمل آمده نیز در هیچ نانوایی کمبود آرد مشاهده نشده است.

کاظمی نسب افزود: در شرایط اقتصادی که مردم نیازمند حمایت هستند و اخلال گران در نظام اقتصادی نیز قصد ضربه زدن به اعت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کمبود آرد در ابرکوه تکذیب شد

کمبود آرد در ابرکوه تکذیب شد