مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 آبان 1398 ساعت 13:202019-10-30اقتصادي

خسارت 500هکتاری سیلاب در ورامین


با اولین بارش پاییزی و طغیان رودخانه شور وشیرین 500هکتار از اراضی جنوب ورامین به زیر آب رفت.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما/رییس جهاد کشاورزی ورامین گفت:با اولین بارش پاییزی و سیلابی شدن رودخانه ی شور و شیرین آب گرفتگی در مزارع ،جاده های بین مزارع زهکش ها و کانال آب کشاورزی در اراضی جنوب ورامین رخ داد.

فدایی اردستانی گفت:در چند سال گذشته سابقه ای در خصوص طغیان رودخانه در این فصل از سال نداشتیم.

وی افزود:علت اصلی آب گرفتگی و طغیان رودخانه هدایت روان آب های تهران و لایروبی نشدن مسیر رودخانه است که در چندسال گذشته هیچ اعتبار و بودجه ای برای لایروبی این رودخانه توسط منابع آب تخصیص داده نشده است.

وی علت دیگر این خسارت را برداشت نکردن آب رودخانه توسط کشاورزان طول مسیر رودخانه ذکر کرد و گفت:150 پمپ شناور آب بیش از 9هزار لیتر در ثانیه آب از رودخانه برداشت می کردند که به علت ندادن سهمیه سوخت توسط منابع امور آب این حجم از آب هم در طغیان رودخانه تاثیرگذار بوده است.

بیش از 4هزار کشاورز در 15هزار هکتار از اراضی کشاورزی جنوب ورامین از رودخانه ی شور و شیرین برای کشت گندم و جو بهره برداری می کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خسارت 500هکتاری سیلاب در ورامین

خسارت 500هکتاری سیلاب در ورامین