مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 آبان 1398 ساعت 14:012019-10-28اجتماعي

بازگشایی گردنه بیژن در شهرستان دنا


با همت و تلاش راهداران شهرستان دنا گردنه بیژن بازگشایی شد.

- مرکز کهگیلویه وبویراحمد، در اولین بارش برف و باران پاییزی در شهرستان دنا، گردنه بیژن در محور ارتباطی سی سخت به پادنای شهرستان سمیرم سفید پوش شد.

سرپرست فرمانداری دنا به همراه مدیران و مسئولان سازمان حمل و نقل جاده ای شهرستان دنا از محور سی سخت به پادنا بازدید کردند.

علی پور سرپرست فرمانداری دنا در حاشیه این بازدید گفت: باتوجه به شرایط آب و هوایی و بارش شدید برف در گردنه بیژن در محور ارتباطی سی سخت به پادنا، در اولین بارش پاییزی این محور مواصلاتی برای ساعتی بسته بود که با همت و تلاش راهداران شهرستان دنا بازگشایی شد.

وی افزود: هم اکنون این محور مواصلاتی برای خودرو ها و رانندگانی که قصد تردد از این مسیر را دارند باز است، ولی به احتمال فراوان و با بارش های بعدی، گردنه بیژن بسته خواهد شد.

قابل ذکر است محور ارتباطی سی سخت به پادنا به طول 23 کیلومتر است که 10 کیلومتر آن در استان کهگیلویه وبویراحمد و 13 کیلومتر دیگر در استان اصفهان است.

گفتنی است ارتفاع بارش برف در برخی سالها در این گردنه تا هشت متر گزارش شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازگشایی گردنه بیژن در شهرستان دنا

بازگشایی گردنه بیژن در شهرستان دنا