مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 آبان 1398 ساعت 11:552019-10-26بين الملل

رمانی تازه از مجید پورولی منتشر شد


رمان «من سرباز بشار نیستم» اثر مجید پورولی کلشتری روانه بازار کتاب شد.

- رمان من سرباز بشار نیستم اثر مجید پورولی کلشتری روانه بازار کتاب شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، رمان من سرباز بشار نیستم راوی ماجرای زندگی طلبه ای است که سخت دنبال روایات و احادیث معصومین و نشر این روایات در میان جامعه است و برای اخذ مدرک دکتری ادبیات عرب به لبنان سفر می کند و در بازگشت، تقدیر و زمانه او را به سوریه می برد و در مقابل 12 دختر گم شده سنّی قرار می دهد.

این رمان که با محوریت حضور مستشاری ایران در سوریه و محور مقاومت تدوین شده است بر پایه شبهه افکنی از تهمت های ناروا بر ایرانیان حاضر در سوریه مبنی بر سربازی آنها برای بشار اسد و تمایل آنها به تصاحب خاک سوریه تالیف شده است.

پورولی کلشتری در مقام نویسنده پیش از این آثاری چون فصل خواب خرگوش ها ، آواز ابابیل ، نهنگی بزرگ تر از اقیانوس هند ، ما از دو کوهه آمدیم، این جا غریبیم ، آوازهایی که باد برد ، چلچله های کاغذی ، مورچه ها مرده می خورند ، انسان مه آلود ، من پسر باد هستم ، شعر ماندگار (زندگی نامه داستانی مادر شهیدان افراسیابی) داستان بلند سقیفه و فرزندان قابیل را منتشر کرده است مدافعان حرم حضرت زینب(س) را در داستان تازه خود دستمایه تالیف اثر قرار داده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رمانی تازه از مجید پورولی منتشر شد

رمانی تازه از مجید پورولی منتشر شد