مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 آبان 1398 ساعت 06:552019-10-26اقتصادي

انعقاد قرارداد تسهیلات بانکی برای 141 سیل زده

انعقاد قرارداد تسهیلات بانکی برای 141 سیل زده

141 نفر از سیل زدگان خراسان جنوبی برای دریافت تسهیلات قرض الحسنه ساخت مسکن با بانکهای عامل انعقاد قرارداد کردند.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گفت: بر اثر وقوع سیلاب بهار امسال 163 از واحدهای مسکونی روستایی 60 تا 100 درصد تخریب شدند که تاکنون 161 پرونده تشکیل و به بانک ها مراجعه و از این تعداد 141 پرونده برای دریافت تسهیلات با بانک ها انعقاد قرارداد کردند.

علی اصغر آسمانی مقدم افزود: هم اکنون 145 واحد مسکونی در مرحله جانمایی و پیاده کردن نقشه هستند که از این تعداد 143 واحد به پی کنی و 136 واحد به بتن ریزی رسیدند.

وی گفت: این تعداد واحد مسکونی در شهرستانهای سربیشه، سرایان، طبس، بشرویه، نهبندان و قاین در حال ساخت است.

آسمانی مقدم تسهیلات ساخت مسکن سیل زدگان را 40 میلیون تومان قرض الحسنه با بازپرداخت 15 ساله عنوان کرد و گفت: همچنین 10 میلیون تومان کمک بلاعوض براساس پیشرفت فیزیکی به سیل زدگان پرداخت می شود.

وی افزود: در صورت تکمیل نشدن واحدهای مسکونی به متقاضیان 15 میلیون تومان تسهیلات معیشتی پرداخت می شود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گفت: برای واحدهای نیازمند تعمیر و بهسازی نیز 15 میلیون تومان تسهیلات با بازپرداخت 15 ساله و 5 میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انعقاد قرارداد تسهیلات بانکی برای 141 سیل زده

انعقاد قرارداد تسهیلات بانکی برای 141 سیل زده