مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 2 آبان 1398 ساعت 09:522019-10-24ورزشي

بازیهای جهانی سیزم| پلنگ افکن و عمادی به مدال برنز رسیدند


محمدحسن پلنگ افکن و محمد مهدی عمادی موفق شدند دو مدال برنز بازی های نظامیان جهان 2019 را به نام خود ثبت کنند.

- بازیهای جهانی سیزم پلنگ افکن و عمادی به مدال برنز رسیدند محمدحسن پلنگ افکن و محمد مهدی عمادی موفق شدند دو مدال برنز بازی های نظامیان جهان 2019 را به نام خود ثبت کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، هفتمین دوره بازی های المپیک نظامیان جهان  (سیزم) 2019 در بخش تکواندو با حضور 244 هوگوپوش از 47 کشور از روز گذشته (چهارشنبه - یکم آبان ماه) در ووهان چین آغاز شد و به مدت 4 روز ادامه دارد.

امروز و در دومین روز این رقابت ها، مبارزات اوزان 58- و 68- کیلوگرم دبرگزار شد که محمد حسن پلنگ افکن و محمدمهدی عمادی نمایندگان تکواندو ایران بودند که موفق به کسب مدال برنز شدند.

در وزن 58- کیلوگرم محمدحسن پلنگ افکن در نخستین گام با نتیجه  28 بر 21 نماینده قزاقستان را شکست داد، در ادامه به مصاف هوگوپوش تونس رفت و 18 بر 7 به برتری رسید، سپس نماینده مصر را 22 بر 10 شکست داد اما در مرحله نیمه نهایی نتیجه را برابر تکواندوکار چین 28 بر 11 واگذار کرد.

محمدحسن برای کسب مدال برنز باید با نماینده کره جنوبی مبارزه می کرد که با نتیجه 13 بر 9  برابر وی به برتری رسید و بر سکوی سومی المپیک نظامیان ایستاد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازیهای جهانی سیزم| پلنگ افکن و عمادی به مدال برنز رسیدند

بازیهای جهانی سیزم| پلنگ افکن و عمادی به مدال برنز رسیدند