مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 آبان 1398 ساعت 08:482019-10-23سياسي

اولین همایش ملی «مدرسه فردا» در اردبیل برگزار شد


با محوریت توسعه آموزش عالی و توجه به مفاهیم تربیتی و مشاوره، اولین همایش ملی «مدرسه فردا» در اردبیل برگزار شد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، اولین همایش ملی مدرسه فردا به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی و با محوریت برنامه ریزی درسی، مدیریت در مدارس، مشاوره، فلسفه تربیتی، اقتصاد و مدارس فردا، روانشناسی، جامعه شناسی معماری و فناوری در مدارس به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های استان اردبیل در ابتدای این همایش عنوان کرد: تربیت مقدمه تمامی تعالیم بوده و باید بیش از هر چیز دیگری به مفاهیم تربیتی توجه شود.

حجت الاسلام حسنی افزود: تعلیم و تربیت در جامعه امروزی از چهار رکن معلم، دانش آموز، مدرسه و خانواده تشکیل شده که باید تمامی این محورها در معرض توجه قرار گیرند.

به گفته وی چنانچه هر یک از این ارکان دچار تضعیف شوند، در شخصیت سازی کودک با مشکلاتی مواجه خواهیم شد.

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های استان اردبیل به نقش محوری مدرسه و معلم برای استقرار ارکان تعلیم و تربیت تأکید کرد و یادآور شد: مهمترین رویکردی که در تعلیم و تربیت نباید مورد غفلت قرار گیرد، توجه به مباحث اعتقادی در بین نسل جدید انقلاب است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اولین همایش ملی «مدرسه فردا» در اردبیل برگزار شد

اولین همایش ملی «مدرسه فردا» در اردبیل برگزار شد