مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 مهر 1398 ساعت 03:572019-10-14بين الملل

قیس سعید با 76 درصد آرا پیروز انتخابات تونس شد


تلویزیون رسمی تونس از پیروزی قیس سعید در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری این کشور خبر داد.

- به گزارش ایسنا، تلویزیون رسمی تونس اعلام کرد، قیس سعید، نامزد مستقل و استاد قانون اساسی این کشور با کسب 76 درصد آرا در برابر نبیل قروی با کسب 23 درصد آرا پیروز انتخابات ریاست جمهوری تونس در دور دوم شد.

قروی نامزد ریاست جمهوری تونس نیز به شکست خود در دور دوم انتخابات این کشور اذعان کرد و گفت، او از هرگونه برقراری ارتباط با رای دهندگان محروم بود.

وی در کنفرانس خبری در مقر کمپین انتخاباتی خود در پایتخت تونس گفت: از تمام تونسی ها که به من و سعید رای دادند تشکر می کنم.

قروی گفت: مجازات زندان من باطل است و به رغم وضعیت روحی و جسمی ام و در حالی که آماده مناظره نبودم در این مناظره شرکت کردم.

این نامزد انتخابات تونس اشاره کرد: اگر زمانی که در زندان بودم امکان ملاقات من با طرفداران و اعضا و شخصیت های ملی بود بهتر می شد اما من در زندان بودم این امکان برایم فراهم نبود.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قیس سعید با 76 درصد آرا پیروز انتخابات تونس شد

قیس سعید با 76 درصد آرا پیروز انتخابات تونس شد