مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 مهر 1398 ساعت 09:122019-10-11سياسي

آزادی خواهان دنیا بر این امر واقفند که آمریکا بر هیچ توافقی راستگو نیست


ملت مسلمان ایران با اتکال به آموزه های اسلامی و بهره مندی از رهنمودهای رهبری در برابر توطئه های دشمنان ایستاده اند و بر این امر واقفند که آمریکا به عنوان دشمن بزرگ مسلمانان بر هیچ توافقی راستگو نیست.

- به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج, ماموستا عبدالرحمن خدایی ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه این هفته سنندج اظهار کرد: دشمنان از تمامی توطئه ها برای ایجاد تفرقه و نفاق در جامعه ایران استفاده کرده اند اما به فضل الهی و به برکت خون شهدا و ایثار جانبازان و اتحاد اقشار مختلف مردم توانسته ایم در برابر دشمنان ایستادگی کنیم.

وی افزود: مسلمانان آزادی خواه و انقلابی به این نتیجه رسیده اند که آمریکا دشمن بزرگ همه مسلمانان بوده و به هیچ توافقی پایبند نیست.

امام جمعه سنندج از امنیت و آرامش جامعه به عنوان نعمتی بزرگ از سوی خداوند متعال برای ملت ایران نام برد و گفت: باید با اتکال به قرآن و دستورات الهی از اتحاد و همبستگی جامعه حفاظت کنیم و نعمت امنیت را قدر بدانیم.

ماموستا خدایی از وحدت مردمی و رهنمودهای رهبری به عنوان الطاف الهی برای مردم ایران نام برد و بر تلاش همه جانبه در برابر توطئه های دشمنان تاکید کرد.

وی در بخشی دیگر از خطبه های این هفته بر امدادهای غیبی از سوی خداوند متعال برای مؤمنان تاکید کرد و گفت: خداوند متعال با لشکر ملائکه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آزادی خواهان دنیا بر این امر واقفند که آمریکا بر هیچ توافقی راستگو نیست

آزادی خواهان دنیا بر این امر واقفند که آمریکا بر هیچ توافقی راستگو نیست