مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 مهر 1398 ساعت 19:292019-10-05سياسي

نابودی 16روستای منطقه سادات محمودی دنا به بهانه ساخت سد


نماینده مردم شهرستان های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی گفت: همه مردم و مسئولان استان همصدا هستند تا سد مارون 3 ساخته نشود.

- به گزارش ایسنا، غلام محمد زارعی شنبه شب در نشست بررسی مسایل صنعت آب و برق استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور وزیر نیرو، با اشاره به مشکلی که در منطقه محروم و کم برخوردار سادات محمودی شهرستان دنا پیش آمده است، افزود: به بهانه ساخت سد مارون 3 و تنها برای تولید 400مگاوات برق تعداد 16 روستا با 5 هزار نفر جمعیت زیر آب می رود.

وی اظهارکرد: در این بین تعداد سه روستا مسیر ارتباطی آن ها با همه جا قطع می شود و تنها راه ارتباطی آنها هوایی خواهد بود، 1400هکتار جنگل و بیش از 6هزار هکتار از اراضی کشاورزی و باغات نیز از بین می رود که اجرای این سد موجب نگرانی مردم منطقه و مسئولان استان نیز نسبت به اجرای این سد معترض هستند.

نماینده مردم شهرستان های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حرف واحد همه مسئولان استانی برای جلوگیری از اجرای این سد خاطرنشان کرد: همگی معترض ساخت این سد هستند بنابراین از اجرای این جلوگیری شود تا به مردم منطقه خسارت وارد نشود.

زارعی با اشاره به وضعیت ساخت سد تنگ سرخ بویراحمد بیان کرد: سد تنگ سرخ تنها سد در بالادست استان است و آینده شهر یاسوج وابسته به آب این سد است که به دلیل کم کاری پیم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نابودی 16روستای منطقه سادات محمودی دنا به بهانه ساخت سد

نابودی 16روستای منطقه سادات محمودی دنا به بهانه ساخت سد