مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 مهر 1398 ساعت 15:082019-10-02سياسي

انتشار دو کتاب جدید از شهید مطهری


علی مطهری از انتشار دو کتاب جدید در مجموعه آثار مرحوم شهید مطهری با عنوان «فطری بودن دین» و «فطرت و تربیت» خبر داد.

- علی مطهری در گفت و گو با خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس از انتشار دو کتاب خبرداد و اظهار داشت: فطری بودن دین و فطرت و تربیت دو کتاب تازه منتشره استاد شهید مرتضی مطهری هستند.

وی ادامه داد: فطری بودن دین عنوان کتابی است در 208 صفحه که با قیمت، 25000 تومان عرضه شده است.

مطهری به بخش هایی از کتاب اشاره کرد و بیان داشت: در بخشی از کتاب می خوانیم؛ در انسان یک استعداد و میل و محرک نهفته ای در زمینه گرایش های دینی وجود دارد.

اما این که این میل و محرک نهفته چگونه جریان پیدا کند بستگی دارد که چگونه هدایت و رهبری شود.

ولی به هرحال این مبدأ جوشش در انسان وجود دارد.

فطری بودن دین به معنای این نیست که انسان، دیندار به دنیا می آید.

اگر انسان دیندارِ بالفعل به دنیا بیاید دیگر احتیاجی به پیغمبران نیست که بیایند برای مردم دین بیاورند و تعلیمات بدهند و مردم را هدایت کنند.

(صفحه 112 کتاب) فرزند شهید مطهری به کتاب دیگر استاد شهید مطهری اشاره و توضیح داد: فطرت و تربیت اثری است با 116 صفحه که به تازگی منتشر شده است.

وی با بیان بخشی از این اثر گفت: در بخشی از کتاب آمده است؛ تربیت به معنی واقعی یعنی رشد دادن استعدادهای درونی انسان.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انتشار دو کتاب جدید از شهید مطهری

انتشار دو کتاب جدید از شهید مطهری