مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 مهر 1398 ساعت 06:532019-10-02دانش

تلسکوپ ناسا سفر خود را با یک بالن آغاز کرد


ناسا تلسکوپ جدیدی را با کمک یک بالن به بالاترین نقطه جو زمین پرتاب کرده تا سیارات مشابه زمین را مورد بررسی قرار دهد.

- به گزارش ایسنا و به نقل از تک کرانچ، ناسا تلسکوپی را به بالاترین نقطه جو زمین پرتاب کرده که می تواند با استفاده از فناوری خاصی که نور ستارگان را جذب می کند، سیارات مشابه زمین را از ارتفاع حدود 38100 متر مورد بررسی قرار دهد.

این تلسکوپ که ساخت دانشگاه ماساچوست در لوول (UMass Lowell) است، با استفاده از یک بالن هلیومی به اندازه زمین فوتبال، از روستای فورت سامنر در نیو مکزیکو به فضا پرتاب شد.

بالن باید آنقدر بزرگ ساخته می شد که بتواند این تلسکوپ را که وزن آن حدود 680 کیلوگرم، طول آن 4.

2 متر و پهنای آن حدود 0.

9 متر است، با خود حمل کند.

این تلسکوپ موسوم به پیکچر- سی (PICTURE-C)، یک ابزار قابل استفاده مجدد است که می تواند چندین ساعت در بالاترین نقطه جو باقی بماند و سپس با کمک چتر نجات روی زمین فرود بیاید.

ناسا این پروژه را با 5.

6 میلیون دلار سرمایه آغاز کرده و امیدوار است که تلسکوپ تا سال آینده با تصاویر بسیاری به زمین بازگردد و به پژوهشگران در بررسی های خود کمک کند.

از آنجا که این تلسکوپ، روش جدیدی را برای بررسی فضا ارائه می دهد، ممکن است این پروژه، به کشف اجرام دیگری در فضا و در سیارات مشابه زمین منجر شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تلسکوپ ناسا سفر خود را با یک بالن آغاز کرد

تلسکوپ ناسا سفر خود را با یک بالن آغاز کرد