مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 شهریور 1398 ساعت 15:482019-09-18اقتصادي

شهرداری 3.5 سال است که آب بهای پارک چیتگر را نپرداخته

شهرداری 3.5 سال است که آب بهای پارک چیتگر را نپرداخته

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا احمدنسب قائم مقام شرکت آب و فاضلاب استان تهران با تأیید قطع آب پارک چیتگر اظهار داشت: حدود 3 سال و نیم است که شهرداری منطقه 22 تهران یک ریال هم بابت آب بهای پارک چیتگر پرداخت نکرده و همکاران ما در شرکت تأمین .

- قائم مقام شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: شرکت آب و فاضلاب تهران آمادگی کامل دارد که با ورود شهرداری و توجه آنها به ضرورت پرداخت آب بها، برای حل مشکل آب چیتگر اقدام کند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا احمدنسب قائم مقام شرکت آب و فاضلاب استان تهران با تأیید قطع آب پارک چیتگر اظهار داشت: حدود 3 سال و نیم است که شهرداری منطقه 22 تهران یک ریال هم بابت آب بهای پارک چیتگر پرداخت نکرده و همکاران ما در شرکت تأمین و تصفیه آب و فاضلاب تهران نهایت همکاری را تاکنون در این زمینه داشته اند، به طوری که موضوع را صورت جلسه کردند و توافقات فی مابین در این زمینه را پیگیری کردند، اما تمامی اقدامات نهایتا منتج به نتیجه نشده و همکاران ما در شرکت آب و فاضلاب استان تهران علی رغم میل باطنی مجبور شدند آب پارک چیتگر را قطع کنند.

وی افزود: نکته جالب اینجاست که بعد از قطع آب هم شاهد هستیم که هیچ اقدام موثری از سوی شهرداری منطقه 22 جهت پرداخت بدهی های معوق و وصل مجدد آب انجام نشده و به Ù


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شهرداری 3.5 سال است که آب بهای پارک چیتگر را نپرداخته

شهرداری 3.5 سال است که آب بهای پارک چیتگر را نپرداخته