مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 شهریور 1398 ساعت 16:282019-09-07دانش

مقاله محققان دانشگاه تبریز مقاله برتر 2018 شد


مقاله محققان دانشکده شیمی دانشگاه تبریز در ژورنال “Journal of Materials Science & Technology” به عنوان مقاله برتر سال 2018 انتخاب شد.

- به گزارش ایسنا، استاد گروه شیمی - فیزیک دانشکده شیمی دانشگاه تبریز و نویسنده مسئول این مقاله با اعلام این خبر اظهار کرد: این مقاله تحت عنوان سنتز، شناسایی و بررسی الکتروشیمیایی اکسید گرافن - نانولوله های کربنی چند دیواره - اکسید منگنز- پلی آنیلین به عنوان الکترود ابر خازنی تاثیر هم افزایی استفاده همزمان از این سه گروه ماده را بررسی می کند.

دکتر میرقاسم حسینی با تاکید بر اینکه نتایج چاپ شده در این مقاله از کارهای پژوهشی رساله دکتری الهام شهریاری قلعه لر استخراج شده است، یادآور شد: ابر خازن ساخته شده دارای ویژگی های خاصی شامل ظرفیت ویژه بالا، مقاومت داخلی پایین، پایداری چرخه ای بالا، روش ساخت آسان است که می تواند به عنوان گزینه ای مناسب برای استفاده و مطالعات بیشتر در این زمینه مورد استفاده قرار گیرد.

وی اضافه کرد: نتایج حاصل از فعالیت های پژوهشی انجام شده در این زمینه در آزمایشگاه پژوهشی علوم و تکنولوژی الکتروشیمی در مجلات بین المللی معتبر با ضریب اثر بخشی بالا و یک ثبت اختراع در سازمان ثبت اختراعات کشورمان به چاپ رسیده و در ادامه با توسعه همکاری های بین المللی آزمایشگاه در حوزه ابر خازنها، شاهد پیش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مقاله محققان دانشگاه تبریز مقاله برتر 2018 شد

مقاله محققان دانشگاه تبریز مقاله برتر 2018 شد