مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 11 شهریور 1398 ساعت 13:582019-09-02دانش

دانشجویان عدالتخواه سیستان پیگیر دغدغه مردم شدند / از تجهیز چند روستا به برق و آب آشامیدنی تا پیگیری مجازات مرزبان خاطی


امین دلداده کمالی، دبیر جنبش عدالتخواه دانشگاه زابل در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص نشست اخیر دانشجویان با فرمانداران منطقه گفت: - دبیر جنبش عدالتخواه دانشگاه زابل گفت: موضوعات و فعالیت های بسیاری در سه ماهه اخیر به دست دانشجویان استان سیستان و بلوچستان انجام گرفته و مرتفع شده است.

امین دلداده کمالی، دبیر جنبش عدالتخواه دانشگاه زابل در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص نشست اخیر دانشجویان با فرمانداران منطقه گفت: در دیدار دانشجویان با فرمانداران مناطق مختلف سیستان(پنج شهرستان سیستان و بلوچستان)، دغدغه فرمانداران و نیز ائمه جمعه منطقه شنیده شد و پس از آن پیگیری ها از سوی دانشجویان انجام شد.

دبیر جنبش عدالتخواه دانشگاه زابل ادامه داد: یکی از دغدغه های مهمی که مطرح شد، موضوع عدم وجود درمانگاه ها و مکان های درمانی بهداشتی بود.

یکی از این مراکز 7 تا 8 سال است که ساخته شده، اما به مرحله بهره برداری نرسیده و بهره برداری از آن هر سال به سال دیگر موکول می شود.

دانشجویان این موضوع را پیگیری کرده و طی آن قرار شد تا در همین هفته به مرحله افتتاح برسد.

وی افزود: اهانت مرزبانی به برادران اهل سنت موضوع دیگری بود که توسط دانشجویان پیگیری شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دانشجویان عدالتخواه سیستان پیگیر دغدغه مردم شدند / از تجهیز چند روستا به برق و آب آشامیدنی تا پیگیری مجازات مرزبان خاطی

دانشجویان عدالتخواه سیستان پیگیر دغدغه مردم شدند / از تجهیز چند روستا به برق و آب آشامیدنی تا پیگیری مجازات مرزبان خاطی