مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 خرداد 1398 ساعت 14:002019-06-19اقتصادي

احتمال مواجه شدن 131 روستا در خراسان شمالی با تنش آبی


مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان شمالی گفت: به احتمال فراوان با گرم تر شدن دمای هوا در این استان، 131 روستا با تنش آبی مواجه شوند.

- حسن زاده در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه در اردیبهشت ماه سال جاری 40 روستای این استان با تنش آبی مواجه بود، افزود: اما این تعداد با گرم شدن دمای هوا به 55 روستا با جمعیت هفت هزار خانوار رسیده است.

وی ادامه داد: افزایش تعداد روستاها با تنش آبی بیشتر به علت مصرف بی رویه مردم، آبیاری باغچه و… بوده است.

حسن زاده اظهار کرد: اگر مصرف آب بیش از حال حاضر افزایش یابد پیش بینی می شود تعداد روستاهایی که با تنش آبی مواجه خواهند شد به 131 روستا برسد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر آبرسانی به 59 روستا با تانکر آبرسانی می شود.

این مقام مسئول در ارتباط با کمبود تانکر آبرسانی این شرکت توضیح داد: سال گذشته این شرکت شش دستگاه تانکر آبرسانی سیار داشت و شش دستگاه نیز اجاره کرده بود، در حال حاضر هر شهرستان به یک دستگاه تانکر آبرسانی سیار نیاز دارد که اگر این هفت دستگاه خریداری شود شرکت دیگر نیازی به اجاره تانکر نخواهد داشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

احتمال مواجه شدن 131 روستا در خراسان شمالی با تنش آبی

احتمال مواجه شدن 131 روستا در خراسان شمالی با تنش آبی