مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 خرداد 1398 ساعت 12:002019-06-11اجتماعي

مصرف ناس در بین دانش آموزان مدارس اردستان


رییس مرکز مشاوره روانشناسی اردستان گفت: با توجه به مراجعه خانواده ها به مرکز مشاوره شاهد مصرف دانش آموزان به مواد مخدر از نوع ناس هستیم.

- به گزارش خبرنگار ایسنا، سهیلا پزشک زاد عصر روز گذشته (دوشنبه) در کارگروه مواد مخدر شهرستان در فرمانداری اردستان، اظهار کرد: تاکنون دو خانواده از اهالی شهرستان اردستان به مرکز مشاوره مراجعه کردند و گزارش دادند که فرزندان آن ها مبتلا به مصرف مواد مخدر ناس در مدرسه هستند.

وی افزود: متأسفانه شاهد مصرف مواد مخدر از نوع ناس در یکی از مدارس شهرستان هستیم که باید هر چه زودتر این موضوع ریشه یابی و پیشگیری شود.

مطمئناً کسی که ناس مصرف می کند مراحل بعدی اعتیاد را طی می کند.

رییس مرکز مشاوره روانشناسی اردستان با بیان اینکه خانواده ها باید توجه بیشتری نسبت به فرزندان داشته باشند، گفت: حمایت بیشتر خانواده به فرزندان بهترین گزینه برای پیشگیری یا مفهوم سازی نپرداختن به اعتیاد است.

همچنین در ادامه مسئول کنگره 60 در اردستان با بیان اینکه این کنگره اعتیاد را یک بیماری می داند، افزود: در مدت زمان کوتاهی که در این شهرستان فعالیت داشتیم حدود 10 معتاد به این مرکز مراجعه کردند.

حسین ایوبی با بیان اینکه درمان اعتیاد رایگان است، اما خدماتی همچون در اختیار قرار دادن استخر با تفاهم نامه ها به صورت هزینه ناچیز ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مصرف ناس در بین دانش آموزان مدارس اردستان

مصرف ناس در بین دانش آموزان مدارس اردستان