مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 اسفند 1397 ساعت 15:062019-03-20اقتصادي

رییس راه و شهرسازی شهرستان بروجن: کمبود اعتبار عامل کندی پیشرفت چهارخطه سفیددشت-فرادنبه است


رییس راه و شهرسازی شهرستان بروجن با اشاره به اینکه چهارخطه ی سفید دشت_فرادنبه در اولویت کاری شهرستان بروجن است گفت: به دلیل عدم وجود اعتبارات مناسب این پروژه به کندی پیش می رود.

- سعید روستایی امروز درگفت وگو با خبرنگار فارس در بروجن با اشاره به اینکه چهارخطه ی سفید دشت_فرادنبه در اولویت کاری شهرستان بروجن است گفت: به دلیل عدم وجود اعتبارات مناسب این پروژه به کندی پیش می رود.

رییس راه و شهرسازی بروجن با بیان اینکه این پروژه ملی است و در سال 97 با پیگیری های بسیار، فعال شده است، ادامه داد: پروژه های ملی دارای اعتبارات مشخص و جداگانه ای هستند، اهرم  فشار آنچنانی دست اداره کل راه و شهرسازی نیست غیر از پیگیری هایی که موظف است انجام دهد.

وی خاطرنشان کرد: این پروژه از پل فجر تا سفیددشت انجام شده است و فاز بعدی آن حدودا 3 کیلومتر از اول سفیددشت تا فرادنبه به زیرآسفالت رسیده و یک کیلومتر آن در حال انجام است که تا هفته ی آینده به بهره برداری می رسد.

روستایی با بیان اینکه بیش از پنج کیلومتر از مسیر جاده بروجن شهرکرد از اراضی مستثنیات و دارای مالکین شخصی است، گفت: توافقات اولیه توسط شرکت زیرساخت با مالکین انجام شده،که به محض تامین اعتبار حق و حقوق مالکین پرداخت می شود، ولی مابقی اراضی از این 5کیلومتر نیاز است که توسط کارفرما تامین اعتØ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس راه و شهرسازی شهرستان بروجن: کمبود اعتبار عامل کندی پیشرفت چهارخطه سفیددشت-فرادنبه است

رییس راه و شهرسازی شهرستان بروجن: کمبود اعتبار عامل کندی پیشرفت چهارخطه سفیددشت-فرادنبه است