مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 اسفند 1397 ساعت 12:012019-03-04فرهنگي

رونمایی از شاعرانه های یک طلبه جامعه شناس : «گریه بیدارمان نکرده هنوز» خواندنی شد


شاعر خوش آتیه شیرازی به علاقمندان شعر و ادب مژده داد: مراسم رونمایی از مجموعه شعر «گریه بیدارمان نکرده هنوز»روز چهارشنبه 15اسفندماه ساعت چهار بعد از ظهر با حضور محمد مرادی و محسن رضوی، - به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، کتاب گریه بیدارمان نکرده هنوز حاصل هنرنمایی یک طلبه جامعه شناسی خوانده اهل ادبیات خواندنی شد.

رضا طبیب زاده شاعر شیرین سخنی که اخیرا به لباس روحانیت ملبس شده درباره این اثر نوانتشار در به خبرنگار فارس گفت: دقیقا 11 سال از وارد شدنم در انجمن ها و فضاهای جدی شعر می گذرد و اکنون اولین مجموعه شعرم به چاپ رسیده است.

وی با بیان اینکه اولین کتابم با 37 شعر در 128 صفحه به چاپ رسیده، توضیح داد: گریه بیدارمان نکرده هنوز مجموعه ای از سروده های مربوط به سال های 88 تا 97 است البته از سال های اخیر تعداد بیشتری شعر در این کتاب آورده ام.

این شاعر خوش ذوق در خصوص موضوع اشعار این اثر ابراز داشت: اشعار این کتاب یک موضوع محوری ندارد و اشعار متفاوت آیینی، عاشقانه و اجتماعی در آن به چشم می خورد.

 طبیب زاده تصریح کرد: باوجود توصیه دوستانه و دلسوزانه دوستان و اساتید، از همه شیوه های شعری که دارم و دوستشان دارم، نمونه هایی را در این کتاب چاپ کرده ام؛ نه شعرهای عاشقانه و بی پرده و شعرهای اعتراضی و عصیانگرم را برای خوشامدِ مخاطب سنتی حذف ک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رونمایی از شاعرانه های یک طلبه جامعه شناس : «گریه بیدارمان نکرده هنوز» خواندنی شد

رونمایی از شاعرانه های یک طلبه جامعه شناس : «گریه بیدارمان نکرده هنوز» خواندنی شد