مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 بهمن 1397 ساعت 13:062019-02-08دانش

محققان 12 کشور در کنفرانس الکترونیکی دانشگاه صنعتی خواجه نصیر مشارکت می کنند/ برگزاری کتفرانس، اسفندماه


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد هادی زاهدی دبیر سیزدهمین کنفرانس بین المللی یادگیری و یاددهی الکترونیکی اظهار کرد: بیش از 50 استاد و محقق برجسته از دانشگاه های سطح یک داخلی و 12 کشور از جمله برزیل، - سیزدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی با حضور محققان 12 کشور اسفندماه امسال در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی برگزار می شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد هادی زاهدی دبیر سیزدهمین کنفرانس بین المللی یادگیری و یاددهی الکترونیکی اظهار کرد: بیش از 50 استاد و محقق برجسته از دانشگاه های سطح یک داخلی و 12 کشور از جمله برزیل، کانادا، مالزی، پرتغال، ژاپن و نیوزیلند در این کنفرانس به میزبانی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی مشارکت دارند.

وی ادامه داد: از دیگر کشور هایی که در برگزاری این کنفرانس همکاری داشته اند و مقاله ارائه کرده اند، آلمان، لهستان، اسپانیا، چک، چین، روسیه، الجزایر، لیبی، عربستان، استرالیا، انگلستان و آمریکا است.

وی بیان کرد: بیش از 150 مقاله با چهار محور علم و هنر یادگیری/ یاددهی (پداگوژی) در یادگیری الکترونیکی، یادگیری الکترونیکی در توسعه اقتصادی- اجتماعی و فرهنگی، فناوری های نوین در یادگیری الکترونیکی و یادگیری الکترونیکی در همکاری های علمی بین المللی به کنفرانس ارائه شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

محققان 12 کشور در کنفرانس الکترونیکی دانشگاه صنعتی خواجه نصیر مشارکت می کنند/ برگزاری کتفرانس، اسفندماه

محققان 12 کشور در کنفرانس الکترونیکی دانشگاه صنعتی خواجه نصیر مشارکت می کنند/ برگزاری کتفرانس، اسفندماه