مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 بهمن 1397 ساعت 11:412019-02-04اقتصادي

بهره برداری از 2350 پروژه گاز در دهه فجر


به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو ، به نقل از وزارت نفت، حسن منتظر تربتی، در بازدید از واحد های عملیاتی پالایشگاه گاز شهید هاشمی نژاد با بیان اینکه نگاه ما در آینده بحث مدیریت تامین گاز کشور است، - مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران درباره افتتاح پروژه های صنعت گاز در دهه فجر گفت: همزمان با دهه مبارک فجر 2 هزار و 350 پروژه با اعتبار 3 هزار و 500 میلیارد تومان به بهره برداری خواهد رسید.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو ، به نقل از وزارت نفت، حسن منتظر تربتی، در بازدید از واحد های عملیاتی پالایشگاه گاز شهید هاشمی نژاد با بیان اینکه نگاه ما در آینده بحث مدیریت تامین گاز کشور است، از واگذاری مدیریت شبکه گاز کشور به بخش خصوصی خبر داد و افزود: ما در چارچوب مدیریت تامین انرژی پاک و مطمئن برای مردم، باید روابط و قوانین برون سپاری را ارتقا دهیم تا در آینده نزدیک، بهره برداری از پالایشگاه ها، بهره برداری خطوط لوله و توزیع گاز در شهر ها به بخش خصوصی واگذار شود.

وی با بیان اینکه صنعت گاز، انقلابی ترین صنعت خدمت رسان در 40 سالگی انقلاب اسلامی به هم وطنان است، گفت: تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی تنها یک روستا به شبکه گاز متصل بود، اما امروز 27 هزار روستا از نعمت گاز برخوردار شده است و اکنون مطابق برنامه ریزی شرکت ملی گاز ایران در هر روز 10 ر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بهره برداری از 2350 پروژه گاز در دهه فجر

بهره برداری از 2350 پروژه گاز در دهه فجر