مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 دی 1397 ساعت 14:362019-01-14سياسي

حاتمیان در گفت وگو با فارس: استانی شدن انتخابات مناطق محروم را به فراموشی سپرده و وابستگان به قدرت و ثروت را به مجلس می برد


نماینده مردم درگز در مجلس شورای اسلامی گفت: استانی شدن انتخابات باعث می شود تا مناطق محروم و روستاها به فراموشی سپرده شوند و افراد وابسته به کانونهای قدرت و ثروت به ملجس راه پیدا کنند.

- عبدالله حاتمیان نماینده مردم درگز در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به تصویب کلیات طرح استانی شدن انتخابات در صحن علنی مجلس گفت: بنده یکی از مخالفان استانی شدن انتخابات مجلس هستم و نظرم این است که در انتخابات اگر فرد ثروتمندی بیاید در لیست استانی قرار بگیرد افراد متخصص به دلیل نداشتن شرایط مالی ظهور و بروز پیدا نمی کنند و کسی هم که با لیست استانی رای بیاورد هیچگونه تعهدی نسبت به روستاهای دور افتاده ندارد.

وی افزود: بنده معتقدم تا زمانی که ساختار حزبی درست و پاسخگویی نداشته باشیم و یا دولت های پاسخگویی نداشته با شیم استانی شدن انتخابات مجلس شدیدا به ضرر مردم سالاری ما است و از درون آن کارتل ها و افراد سرمایه داری که هیچ تعهدی به مردم ندارند بیرون بیایند.

  نماینده مردم درگز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در واقع در سیستم استانی شدن انتخابات کسانی که وابسته به کانون های قدرت و ثروت هستند رای می آوردند و این سیستم باعث می شود که مناطق محروم فراموش شوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حاتمیان در گفت وگو با فارس: استانی شدن انتخابات مناطق محروم را به فراموشی سپرده و وابستگان به قدرت و ثروت را به مجلس می برد

حاتمیان در گفت وگو با فارس: استانی شدن انتخابات مناطق محروم را به فراموشی سپرده و وابستگان به قدرت و ثروت را به مجلس می برد