مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 دی 1397 ساعت 00:162018-12-29حوادث

اکثر محورهای پاوه در فصل زمستان با ریزش کوه مواجه هستند


رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان پاوه یکی از معضلات این شهرستان در فصل زمستان را رانش کوه و مسدود شدن جاده ها به این دلیل عنوان کرد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان پاوه گفت: جاده روستای شیخان از توابع بخش نوسود شهرستان پاوه بدلیل رانش سنگین کوه مسدود شد.

ابراهیم شهریاری در گفت وگو با خبرنگار فارس افزود: بعد از ظهر امروز از ساعت 14:30 دقیقه در محور پاوه به بخش مرکزی نوسود جاده روستای شیخان بر اثر ریزش سنگین کوه مسدود شد.

وی افزود: سریعا ماموران راهداری با چند اکیپ در محل حضور پیدا کرده و با ایجاد یک راه فرعی فعلا مسیر را موقتا برای تردد مهیا کردیم.

وی ادامه داد: در نظر داریم با بسیج امکانات پاکسازی کامل تری انجام شود و مسیر به صورت کامل پاکسازی و ایمن برای عبور شود.

شهریاری با اشاره به اینکه اکثر محورهای شهرستان پاوه در فصل زمستان با ریزش کوه مواجه هستند، گفت: بیشتر ریزش ها در محورهای نودشه، نوسود، باینگان، دودان، شیخان، تته می باشد.

انتهای پیام/م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اکثر محورهای پاوه در فصل زمستان با ریزش کوه مواجه هستند

اکثر محورهای پاوه در فصل زمستان با ریزش کوه مواجه هستند