مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 30 آذر 1397 ساعت 11:252018-12-21پزشكي

عرضه محصولات گروه های ارتوپدی و روانپزشکی علوم پزشکی مشهد به بازار


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به عرضه محصولات گروه های ارتوپدی و روانپزشکی این دانشگاه به بازار،گفت: صنعت و دانشگاه به یکدیگر اعتماد ندارند که این امر منجر به ایجاد فاصله میان این دو شده است.

- محسن تفقدی در گفت وگو با ایسنا، با تاکید بر این که صنعت و دانشگاه باید به سمت یکدیگر حرکت کنند، اظهار کرد: صنعت معمولا دانشگاه را متهم به کندی و پژوهش های غیرکاربردی می کند، همچنین دانشگاه، دانش صنعت را به روز نمی داند، اما با این وجود باز هم می توان گفت که در بسیاری از مسائل تا حدودی به یکدیگر نزدیک شده اند.

وی ادامه داد: ما باید الگوهای موفق را گسترش دهیم و دانشگاهیان را به سمت نیازهای صنعت سوق دهیم و به دنبال آن نیز صنعت را به سمتی سوق دهیم تا به دانشگاه ها اطمینان پیدا کند و در راستای ارائه فعالیت های دانشگاه ها، از آن ها حمایت کند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: ما باید بتوانیم فاصله این دو نهاد که به نوعی با یکدیگر مرتبط هستند را کاهش دهیم.

تفقدی تاکید کرد: البته شرایط فعلی نیز در این امر نقش بسزایی دارد چرا که در شرایط حاکم بر جامعه، واردات به نوعی ارزش افزوده پیدا کرده اند که این امر سختی هایی را در این مسیر ایجاد کرده است و باید در این شرایط، تهدیدات و فرصت هایی که وجود دارد را م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عرضه محصولات گروه های ارتوپدی و روانپزشکی علوم پزشکی مشهد به بازار

عرضه محصولات گروه های ارتوپدی و روانپزشکی علوم پزشکی مشهد به بازار