مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 آذر 1397 ساعت 09:312018-12-02فرهنگي

سعید بیابانکی در گفت وگو با فارس «زرویی» دردانه طنزپردازان کشور بود


ابوالفضل زرویی دردانه طنز پردازان کشور بود، با فاصله بسیاری از همه طنزپردازان امروز جلو بود چون هم صاحب ذوق و هم صاحب فضل بود.

- سعید بیابانکی از شاعران طنز پرداز کشورمان در گفت وگو با خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس درباره موحوم ابوالفضل زرویی نصرآباد اظهار داشت: مرحوم زرویی در طنز امروز، طنز معاصر و طنز 40 سال پس از انقلاب شخصیتی ممتاز و برجسته به گواه آثارش بود.

وی در ادامه با بیان اینکه زرویی نصرآباد در روزگار جوانی اش به شهرت رسید و این یکی از ویژگی های او محسوب می شود، توضیح داد: ابوالفضل زرویی در حدود 18 سالگی به شهرت رسید، همان زمان با مجله طنز گل آقا هم همکاری می کرد و در این مجله در دهه 70 دو ستون داشت.

به گفته بیابانکی، تذکره المقامات یکی از آن مطالب بود که نقیضه بر تذکره الاولیا عطار محسوب می شد چرا که با محوریت شخصیت های فرهنگی، هنری کشور نوشته می شد، او قلم جادویی، ویژه و طلایی خاص خود را داشت، اما ستون دوم درباره شعر نو در مجله گل آقا بود که نقیضه شعر نو شاعران معاصر از سهراب فروغ بود و من با واسطه این دو ایشان را می شناختم، البته با امضای مستعار ملانصرالدین.

این شاعر اضافه کرد، سال ها بود آثارشان را می خواندم و نمی دانستم نویسنده این آثار کیست؟ اما روزی در کنگره شعری در زابل متوجه شدم آقای زرویی نویسنده این


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سعید بیابانکی در گفت وگو با فارس «زرویی» دردانه طنزپردازان کشور بود

سعید بیابانکی در گفت وگو با فارس «زرویی» دردانه طنزپردازان کشور بود