مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 آذر 1397 ساعت 13:352018-11-26اجتماعي

عدم آلایندگی پتروشیمی شازند دوباره بررسی شود


فرماندار شازند خواستار بررسی مجدد موضوع خروج پتروشیمی از لیست صنایع آلاینده شد.

- به گزارش ایسنا، مصطفی عرب در کارگروه طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک اظهار کرد: در خصوص خروج پتروشیمی از لیست صنایع آلاینده باید بررسی مجدد علمی و به دور از ملاحظات، با همکاری و نظارت محیط زیست انجام شود تا پاسخگوی دغدغه های اجتماعی شهروندان باشیم.

وی در خصوص سهم اراک و شازند از آلودگی صنایع اضافه کرد: باید بررسی شود که آیا ضریب و سهم تعیین شده بر مبنای علمی و کار درستی انجام شده است؟ سهم واحدهای صنفی، خودرویی و صنایع بزرگ چه میزان است؟ باید کار علمی درستی در این راستا انجام گیرد.

بنزین پالایشگاه استاندارد یورو 4 است مدیرعامل شرکت پخش فرآورده های نفتی استان مرکزی نیز در این جلسه گفت: روزانه چهار میلیون و 200 هزار لیتر سوخت مایع در استان مرکزی توزیع می شود که سه میلیون و 500 هزار لیتر در بخش حمل و نقل است و بیشترین مصرف بنزین با 36 درصد در اراک و کمترین میزان نیز با 1.

3 درصد در تفرش گزارش شده است.

عبدالله گیتی منش میران نفت گاز مصرفی در استان را یک میلیون و 800 هزار لیتر در بخش حمل و نقل دانست و افزود: از این میزان 25.

4 درصد در اراک و کمترین میزان نیز در تفرش با 0.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عدم آلایندگی پتروشیمی شازند دوباره بررسی شود

عدم آلایندگی پتروشیمی شازند دوباره بررسی شود