مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 آبان 1397 ساعت 14:352018-11-03سياسي

اجرای ویژه برنامه های «روز ملی مبارزه با استکبارجهانی» در مدارس پایتخت


معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اعلام ویژه برنامه های پاسداشت یوم الله سیزده آبان گفت: شهرداری تهران با برپایی ایستگاه فرهنگی در مسیر راهپیمایی با محوریت نوجوانان و جوانان، - اجرای ویژه برنامه های روز ملی مبارزه با استکبارجهانی در مدارس پایتخت معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اعلام ویژه برنامه های پاسداشت یوم الله سیزده آبان گفت: شهرداری تهران با برپایی ایستگاه فرهنگی در مسیر راهپیمایی با محوریت نوجوانان و جوانان، نمایشگاه های فرهنگی هنری (در قالب عکس، فیلم، نقاشی، خوشنویسی، کاریکاتور) و تسهیل حضور راهپیمایان به استقبال یوم الله 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی می رود.

به گزارش ایسنا، ولی الله شجاع پوریان با اشاره به فرارسیدن روز دانش آموز اظهار داشت: برنامه های فرهنگی شهرداری تهران جهت برگزاری هرچه باشکوه تر مراسم راهپیمایی 13 آبان ماه در شهر تهران در راستای دانش افزایی و شناخت شهروندان نسبت به وقایع 13آبان ماه در تاریخ انقلاب اسلامی و بهره گیری از ظرفیت های محله ای در برگزاری برنامه های پیش بینی شده با تعامل و مشارکت مردم، اجرا می شود.

وی با اعلام برگزاری 9 ویژه برنامه در یوم الله سیزده آبان تاکید کرد: امسال بناداریم ضمن تعامل و همکاری با تشکل های مردم نهاد دانش آموزی و دانشجویی و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اجرای ویژه برنامه های «روز ملی مبارزه با استکبارجهانی» در مدارس پایتخت

اجرای ویژه برنامه های «روز ملی مبارزه با استکبارجهانی» در مدارس پایتخت