مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 آبان 1397 ساعت 13:402018-10-30سياسي

تلاش برای جریان صلح در ادبیات جامعه


رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، در نشست «ادبیات و صلح» می گوید: باید بکوشیم ادبیات جاری جامعه به سمت و سویی سوق یابد تا در گفت وگو روزانه مردم تعابیری به کار رود که طرف مقابل احساس آرامش کند.

- رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، در نشست ادبیات و صلح می گوید: باید بکوشیم ادبیات جاری جامعه به سمت و سویی سوق یابد تا در گفت وگو روزانه مردم تعابیری به کار رود که طرف مقابل احساس آرامش کند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، نشست ادبیات و صلح ، عصر دوشنبه هفتم آبان، همزمان با روز جهانی کوروش (سالروز ورود کوروش به بابِل در سال 539 پیش از میلاد) در انجمن جامعه شناسی ایران برگزار شد.

در این برنامه اشرف بروجردی، رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران حضور داشت و با حاضران سخن گفت.

اشرف بروجردی در ابتدا با اشاره به مشهود بودن گرایش به صلح در ادبیات فارسی و دینی مان، از شعرای نامدار ایرانی چون حافظ، سعدی، مولانا و فردوسی یاد کرد و گفت: می توان لابه لای اشعار و سروده های این شاعران واژه هایی را پیدا کرد و معانی را به دست آورد که این معانی گویای صلح است.

او سپس اظهار کرد: وقتی ادبیات و صلح یا ادبیاتِ صلح مطرح می شود، یعنی در گفتمان مردم و مدیران و سیاستگذاران واژه هایی به کار گرفته می شود که یا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تلاش برای جریان صلح در ادبیات جامعه

تلاش برای جریان صلح در ادبیات جامعه