مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 2 آبان 1397 ساعت 03:152018-10-23سياسي

سال هاست کسی به تذکرهایم توجه نمی کند

سال هاست کسی به تذکرهایم توجه نمی کند

یک پژوهشگر موسیقی معتقد است که با اصلاح ضعف های مدیریتی در حوزه موسیقی می توان مشکلات و موانع موجود برای اجراهای صحنه ای متناسب با ایام عزاداری را حل کرد و همچنین دیگر مشکلات موسیقی را بهبود بخشید.

- علیرضا میرعلی نقی ـ پژوهشگر موسیقی و منتقد هنری ـ در گفت وگو با ایسنا درباره کاهش اجراهای صحنه ای در ایام عزاداری گفت: به نظر من نبود اجراهای صحنه ای متناسب با ایام عزاداری، بیش از آنکه تقصیر هنرمندان باشد، به خاطر ضعف های مدیریتی موجود است.

او ادامه داد: زمانی که طراحان موسیقی و مدیران این حوزه با برگزاری کنسرت های متناسب با ایام عزاداری موافق نباشند و برنامه خاصی را برای اجراهای صحنه ای در این ایام در نظر نگیرند، شاهد اتفاق خاصی در زمینه اجراهای صحنه‎ای متناسب با ایامی همانند محرم و صفر نخواهیم بود.

زمانی که همه چیز به صورت مقطعی و سطحی انجام می شود و هیچ چیزی در زمینه هنر جدی گرفته نمی شود، شرایط حال به وجود می آید.

میرعلی نقی درباره راهکار پیشنهادی اش برای افزایش اجراهای صحنه ای در ایام عزاداری گفت: مدیران فعال در حوزه موسیقی باید از متخصصان موسیقی استفاده کنند و به صورت دوره ای موسیقی را با تم های مختلف برگزار کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سال هاست کسی به تذکرهایم توجه نمی کند

سال هاست کسی به تذکرهایم توجه نمی کند