مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 21 مهر 1397 ساعت 11:562018-10-13سياسي

رییس کل دادگستری استان تهران خبر داد محاکمه میثم رضایی و دیگر متهمان در اسرع وقت/اعتراض درمنی و مظلومین به حکم صادره


براساس اعلام رییس کل دادگستری استان تهران با تکمیل شدن تحقیقات به زودی میثم رضایی محاکمه می شود.

- محاکمه میثم رضایی و دیگر متهمان در اسرع وقت/اعتراض درمنی و مظلومین به حکم صادره براساس اعلام رییس کل دادگستری استان تهران با تکمیل شدن تحقیقات به زودی میثم رضایی محاکمه می شود.

به گزارش خبرنگار قضایی خبرگزاری فارس، غلامحسین اسماعیلی در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت متهمان پرونده واردات غیرقانونی خودرو اظهار کرد: تکمیل تحقیقات در حال انجام است، رسیدگی دادگاهی در اسرع وقت خواهد بود و میثم رضایی هم جزو این متهمان پرونده خودرویی است.

وی در خصوص رسیدگی به تجدیدنظر پرونده مشایی و جوانفکر گفت: مرجع تجدیدنظر پرونده مشایی دادگاه تجدیدنظر است و اعتراض وی به دادگاه تجدیدنظر می رود، اگر ارسال نشده باشد امروز و فردا ارسال می شود و اعتراض در پرونده جوانفکر به دلیل غیابی بودن رای ابتدا در دادگاه بدوی مورد رسیدگی قرار می گیرد.

وی در پاسخ به پرسشی پیرامون پرونده ثامن الحجج گفت: این پرونده هنوز به دیوانعالی کشور ارسال نشده است، در این پرونده تعداد شکات زیاد بودند و از ابلاغ هایی که لازم بود سه مورد برنگشته بود تا بتوانیم پرونده را به دیوان عالی ارسال کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس کل دادگستری استان تهران خبر داد محاکمه میثم رضایی و دیگر متهمان در اسرع وقت/اعتراض درمنی و مظلومین به حکم صادره

رییس کل دادگستری استان تهران خبر داد محاکمه میثم رضایی و دیگر متهمان در اسرع وقت/اعتراض درمنی و مظلومین به حکم صادره