مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 تیر 1397 ساعت 08:152018-07-11اقتصادي

80 درصد، میزان ضریب نفوذ گاز در مناطق روستایی ایلام


معاون امور عمرانی استاندار ایلام از ضریب نفوذ 80 درصدی گاز در مناطق روستایی استان ایلام خبر داد و گفت: طول بزرگراه های استان ایلام هم تا سال 1404 به 574 کیلومتر خواهد رسید.

- به گزارش ایسنا، احمد کرمی اظهار کرد: پیش از انقلاب در ایلام بزرگراه نداشتیم اما هم اکنون بیش از 130 کیلومتر بزرگراه داریم و تا سال 1404 این میزان تا 547 کیلومتر توسعه خواهد یافت.

معاون امور عمرانی با اشاره به خدمات نظام در حوزه های زیرساختی دیگر مانند آب و برق و گاز و راه روستایی گفت: در دوران طاغوت بسیاری از این زیرساخت ها وجود نداشت در حالی که هم اکنون در بسیاری از این موارد از میانگین کشوری بیشتر هستیم.

کرمی با تأکید بر این که در حوزه راه روستایی ما راه آسفالت آن چنانی نداشتیم اما امروز بیش از 98 درصد راه های روستایی استان آسفالت هستند، به گازرسانی به مناطق دوردست استان اشاره کرد و گفت: در حالی که در آن دوران گاز در استان وجود نداشت اما امروز ضریب نفوذ گاز در محیط شهری 98 درصد و در محیط روستایی 80 درصد است.

وی در ادامه به فعالیت 56 مجتمع آبرسانی در استان اشاره کرد و گفت: با بهره برداری از این پروژه های مهم مشکلات آب شرب شهروندان استان رفع خواهد شد.

کرمی در پیش از انقلاب طول تونل های استان حدود 352 متر بوده است در حالی که امروز به 11.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

80 درصد، میزان ضریب نفوذ گاز در مناطق روستایی ایلام

80 درصد، میزان ضریب نفوذ گاز در مناطق روستایی ایلام