مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 8 تیر 1397 ساعت 11:252018-06-29فرهنگي

ادبیات را شوخی می گیریم


در دوه ای زندگی می کنیم که ادبیات را دستِ کم یا شوخی می گیریم، نمی توانم تصور کنم بدون زجر و رنج داستان بنویسی و ماندگار شوی! - منیرالدین بیروتی می گوید: در دوه ای زندگی می کنیم که ادبیات را دستِ کم یا شوخی می گیریم، نمی توانم تصور کنم بدون زجر و رنج داستان بنویسی و ماندگار شوی! به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی موسسه فرهنگی و هنری هفت اقلیم، چهارشنبه (6 تیرماه) یک شب یک نویسنده با حضور منیرالدین بیروتی ـ نویسنده ـ و به میزبانی علی اکبر حیدری ـ نویسنده ـ در این موسسه برگزار شد.

منیرالدین بیروتی در پاسخ به این سوال که وقتی نویسنده 700 صفحه رمان می نویسد خودش چه لذتی می برد، گفت: ما همه به دنبال لذت هستیم، زندگس می کنیم که لذت ببریم؛ حالا بعضی لذت های مادی و بعضی لذت های این چنینی.

خصوصیاتی که در داستان و ادبیات هست در هیچ جای دیگری نمی شود پیدا کرد.

من فکر می کنم دلیل لذتی که در ادبیات وجود دارد، انتقال تجربه است زیرا ادبیات تنها جایی است که ما در آن به دنبال اطلاعات نیستیم.

برای مثال وقتی کتاب های علمی از قبیل شیمی و فیزیک می خوانیم فقط به ما اطلاعات اضافه می شود و هیچ کاربردی در زندگی مان ندارد.

اما چون مدام به دنبال کشف زندگی هستیم و زندگی همیشه نامکشوف است و برای هرکسی همیشه معماست، به داستان رو می آوریم تا از تجربه ه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ادبیات را شوخی می گیریم

ادبیات را شوخی می گیریم