مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 8 اردیبهشت 1397 ساعت 11:202018-04-28بين الملل

روس ها خود ایرباس و بویینگ سوار می شوند+ جزییات


پس از چند ماه گمانه زنی و مذاکراتی که از سوی مقام های ایرانی نه تایید و نه رد می شد، سرانجام دو شرکت هواپیمایی ایرانی خرید 40 فروند سوخو 100 روسیه را در دستور کار قرار دادند.

- هواپیماهایی که به نظر می رسد حتی در خود کشور روسیه نیز چندان حضور محسوسی ندارند.

به گزارش ایسنا، دو ایرلاین ایران ایرتور و آسمان در حاشیه آخرین اجلاس هوایی که در ترکیه برگزار می شود، دو و سقوط های وحشتناک کار خود را پایان داد و پس از آن نیز هواپیمای آنتونوف نتوانست چاره ناوگان ایران باشد و حتی تلاش برای ایجاد خط تولید آن در ایران به پروژه ناموفق ایران 140 منجر شد که در آخرین آن به سقوط هواپیمای تهران- طبس ختم شد.

هواپیمای جدید روسیه اما ادعایی جداگانه ای دارد و از این رو برای آنان تبلیغات قابل توجهی صورت گرفته است.

این هواپیما که تولیدش در سال 2007 نهایی شد و نخستین پروازش نیز در سال 2008 میلادی به ثبت رسید، از حدود هفت سال قبل برای برخی از ایرلاین های منطقه به فروش گذاشته شده و طبق آخرین آمار تا پایان ماه مارس سال 2018، 156 پروند از این هواپیما ساخته و به ایرلاین های متقاضی ارائه شده است.

این هواپیمای دو موتوره که بسته به شرایط پروازی تا سقف 108 مسافر را جابه جا می کند، با وجود تلاش های گسترده همچنان در حد ایرلاین های همسایه روسیه به فروش می رود و هنوز نتوانسته در


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روس ها خود ایرباس و بویینگ سوار می شوند+ جزییات

روس ها خود ایرباس و بویینگ سوار می شوند+ جزییات