مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 اردیبهشت 1397 ساعت 16:062018-04-22بين الملل

نواز شریف: از پاکستان فرار نکرده به فعالیت سیاسی ادامه می دهم


در شرایط سختی قرار گرفته ام اما مانند «پرویز مشرف» از پاکستان فرار نخواهم کرد و به فعالیت سیاسی ادامه می دهم.

- نخست وزیر سابق پاکستان گفت: در شرایط سختی قرار گرفته ام اما مانند پرویز مشرف از پاکستان فرار نخواهم کرد و به فعالیت سیاسی ادامه می دهم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در اسلام آباد، نواز شریف رهبر سابق حزب مسلم لیگ شاخه نواز (حزب حاکم) بعد از دیدار با شاهد خاقان عباسی نخست وزیر پاکستان گفت: از کسانی که صادق سنجرانی را رییس مجلس سنا کردند و بر سنا مسلط هستند دستور نمی گیریم.

وی افزود: احزاب سیاسی پاکستان از برخی افراد قدرتمند و پشت پرده دستور می گیرند اما حزب مسلم لیگ فقط به خواسته مردم عمل می کند.

نواز شریف تأکید کرد: دولت موقت پاکستان نباید تحت فشار باشد و باید بی طرفانه تصمیم گیری کند.

وی افزود: در شرایط سختی قرار گرفته ام اما مانند پرویز مشرف از پاکستان فرار نخواهم کرد و به فعالیت سیاسی خودم ادامه می دهم.

نوازشریف اظهار داشت: انتخابات آینده پاکستان یک رفراندوم خواهد بود و اعتباری ندارد بنابراین مردم به حزب مسلم لیگ رأی دهند.

وی افزود: در پاکستان حق اظهار نظر داده نمی شود و این بر خلاف دموکراسی است.

نوازشریف اظهار داشت برای انتخاب نخست وزیر موقت با شاهد خاقان عباسی در ارتباط هستم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نواز شریف: از پاکستان فرار نکرده به فعالیت سیاسی ادامه می دهم

نواز شریف: از پاکستان فرار نکرده به فعالیت سیاسی ادامه می دهم