مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 اردیبهشت 1397 ساعت 09:062018-04-21سياسي

از سوءاستفاده مالی رمال ها تا تقاضای برهنه شدن برای جن گیری!


در حال حاضر فالگیری و رمالی ابزار دست شیادان برای سوءاستفاده مالی و جنسی از مردم شده است.

- به گزارش خبرگزاری فارس" از شهرکرد، از زمان های گذشته داستان های رمزآلود با چاشنی سحر و جادو در تمامی جوامع مشترک و جذاب بوده است؛ آموزش سحر و جادو توسط جنیان و شیاطین به مردم در زمان حضرت سلیمان و یا داستان عصای حضرت موسی (ع) در برابر جادوگران از این نوع داستان ها هستند.

با گذشت زمان، تغییر زندگی مردم و پیشرفت تکنولوژی باور به وجود سحر و جادو نه تنها در زندگی مردم کمرنگ نشد، بلکه از قالب سنتی به شکل مدرن درآمد.

با توجه به آیات قرآن و روایات معصومان در رابطه با باطل کردن سحر و جادو نمی توان وجود ماورا را در زندگی انکار کرد، اما امروز این علم ماورا تبدیل شده به ابزار دست سودجویان که در پوشش فالگیری، رمالی، کف بینی و دعانویسی علاوه بر اخاذی، از مردم سوءاستفاده جنسی کنند.

حجت الاسلام عبدالرضا یزدانی در گفت و گو با خبرنگار فارس با اشاره به اینکه علوم به سه قسمت لدنی (الهی)، فیزیکی (تجربی) و شیطانی تقسیم می شوند، اظهار کرد: علم لدنی در اختیار خداوند است و مقداری از آن را به معصومین بخشیده است.

وی افزود: دسته دیگر از این علم مانند علم فقه است که کارشناسان و انسان های معمولی با تحقیق در آیات، روایات و قران به آن می رسند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

از سوءاستفاده مالی رمال ها تا تقاضای برهنه شدن برای جن گیری!

از سوءاستفاده مالی رمال ها تا تقاضای برهنه شدن برای جن گیری!