مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 اسفند 1396 ساعت 16:352018-03-05بين الملل

اروپا نقش سازنده تری در حفظ برجام ایفا کند/توان نظامی ایران برای بازدارندگی است


وزیر امور خارجه فرانسه که برای دیدار با مقامات کشورمان در تهران به سر می برد، ظهر امروز با وزیر امور خارجه دیدار و گفت وگو کرد.

- به گزارش ایسنا، در این دیدار، طرفین در خصوص طیف وسیعی از موضوعات مورد علاقه از جمله روابط دو جانبه، اجرای برجام و بد عهدی های ایالات متحده آمریکا، مسائل منطقه ای، بویژه سوریه و یمن گفت وگو و تبادل نظر کردند.

محمدجواد ظریف در این دیدار ضمن اشاره به موضع اصولی فرانسه و اروپا در خصوص برجام، از برخی رفتارها و اظهارات مقامات اروپایی در اجرای برجام و نیز تاثیرپذیری از فشار آمریکایی ها انتقاد کرد.

وی افزود: برجام به عنوان یک توافق چند جانبه که اروپا هم در به ثمر رسیدن آن سهیم بود و به گواهی 10 گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی، ایران کاملا به آن پایبند بود، در حال حاضر دستخوش بازی های غیر منطقی و سیاسی کاری های آمریکایی ها شده است که اروپا می تواند نقش سازنده تری در حفظ این دستاورد بین المللی ایفا کند و قبل از هر چیز ضمن اجرای کامل تعهدات خود، آمریکا را برای اجرای تعهدات خود در برجام تحت فشار قرار دهد و اجازه ندهد آمریکا علیرغم بدعهدی ها و نقض های خود، خواست های غیر منطقی و غیر حقوقی نیز مطرح نماید.

وی افزود: حفظ این دستاورد دیپلماتیک بین المللی باید برای همه ما به یک اندازه مهم باشد و حمایت در گفتار کاف


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اروپا نقش سازنده تری در حفظ برجام ایفا کند/توان نظامی ایران برای بازدارندگی است

اروپا نقش سازنده تری در حفظ برجام ایفا کند/توان نظامی ایران برای بازدارندگی است