مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 21 بهمن 1396 ساعت 15:262018-02-10سياسي

شگرد دشمن انحراف مطالبات مردم از نهادهای انتخابی به طرف رهبری است/ نهادهای اجرایی پاسخگوی مطالبات مردم باشند


نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: رهبری به مردم گفتند بروید با بصیرت، رییس جمهور انتخاب کنید، بیشتر مردم نیز آقایی را انتخاب کردند، - گفتند مردم در هر شهری برای خود نماینده ای تعیین کنند تا برایشان برنامه ریزی کنند، مردم نیز انتخاب کردند مطالبات باید از منتخبان صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری فارس" از مشهد، آیت الله سید احمد علم الهدی ظهر امروز در دیدار با طلاب حوزه های علمیه کرج، سمنان و دامغان با بیان اینکه طلبه ابتدا شغل خود را انتخاب می کند و بعد برای به دست آوردن ظرفیت کامل و تخصص در شغلی که انتخاب کرده وارد حوزه می شود، اظهار کرد: او در حوزه تحصیل می کند و این تخصص و ظرفیت در شغلی که انتخاب می کند، جز در حوزه قابل دستیابی نیست.

وی با تأکید بر اینکه اگر طلبگی را به عنوان یک رشته و شغل همچون دیگر رشته ها و مشاغل انتخاب کرده اید، بزرگ ترین خسارت را به خود زده اید، خاطرنشان کرد: در عرصه طلبگی تنها یک شغل وجود دارد و آن شغل، نوکری است.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی افزود: تمام زندگی یک مرجع تقلید، یک پنجم شاگرد سوپرمارکتی نیست، اگر طلبه شدیم تا به منافع دنیوی برسیم، کاری اشتباه و انحرافی انجام داده ایم، در صورتی که اگر کار دیگری انتخاب می کردیم وضعیت زندگی ما به مراتب بهتر بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شگرد دشمن انحراف مطالبات مردم از نهادهای انتخابی به طرف رهبری است/ نهادهای اجرایی پاسخگوی مطالبات مردم باشند

شگرد دشمن انحراف مطالبات مردم از نهادهای انتخابی به طرف رهبری است/ نهادهای اجرایی پاسخگوی مطالبات مردم باشند