مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 11 دی 1396 ساعت 13:252018-01-01اقتصادي

506 واحد تخریب شده در شهرستان گیلانغرب آواربرداری شده است


کار ارزیابی واحدهای تخریب شده این شهرستان به پایان رسیده و 506 واحد نیز تاکنون آواربرداری شده است.

- فرماندار گیلانغرب گفت: کار ارزیابی واحدهای تخریب شده این شهرستان به پایان رسیده و 506 واحد نیز تاکنون آواربرداری شده است.

فرهاد همتی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، از اتمام ارزیابی واحدهای خسارت دیده از زلزله اخیر در شهرستان گیلانغرب خبر داد و اظهار کرد: در زلزله 7.

3 ریشتری 21 آبان، 192 روستای این شهرستان تخریب و یا دچار آسیب شد.

وی ادامه داد: از مجموع 16 هزار و 814 واحدمسکونی ارزیابی شده در این روستاها، 4853 واحد تخریب شده است.

فرماندار گیلانغرب با بیان اینکه واحدها را براساس میزان تخریب آنها سطح بندی کرده ایم، گفت: از تعداد 4853 واحدی که تخریب شده، 1485 واحد مسکونی با اولویت امسال بازسازی خواهند شد.

وی تاکید کرد: 10 هزار و 966 واحد دیگر نیاز به تعمیر دارند که 496 مورد آن در اولویت تعمیر قرار گرفته اند.

همتی با اشاره به اینکه 996 واحد مسکونی در روستاهای متاثر از زلزله هیچ آسیبی ندیده، افزود: تاکنون کار آواربرداری 506 واحد مسکونی انجام شده است.

وی تصریح کرد: تاکنون برای 8865 واحد مسکونی پرونده تشکیل داده ایم که 936 فقره آن به بانک معرفی شده است.

فرماندار گیلانغرب یادآور شد: در حال حاضر 340 کانکس در مناطق زلزله زده شهرستان نصب شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

506 واحد تخریب شده در شهرستان گیلانغرب آواربرداری شده است

506 واحد تخریب شده در شهرستان گیلانغرب آواربرداری شده است