مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 دی 1396 ساعت 11:402017-12-31دانش

ادغام دو دانشکده واحد علوم و تحقیقات/ تجمیع 24 گروه و تشکیل 9 گروه تخصصی جدید


رییس دانشکده ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات، از ادغام دو دانشکده «علوم انسانی و اجتماعی» و «ادبیات و زبان های خارجی» واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: - رییس دانشکده ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات خبرداد؛ ادغام دو دانشکده واحد علوم و تحقیقات/ تجمیع 24 گروه و تشکیل 9 گروه تخصصی جدید رییس دانشکده ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات، از ادغام دو دانشکده علوم انسانی و اجتماعی و ادبیات و زبان های خارجی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: این ادغام در راستای هم افزایی گروه های تخصصی و چابک سازی مدیریت در دانشگاه انجام شد.

به گزارش ایسنا، دکتر سینا فروزش ، با بیان اینکه گروه های تخصصی که به لحاظ موضوعی نزدیک به هم بودند تجمیع شدند، گفت: پس از تجمیع 24 گروه که در دو دانشکده علوم انسانی و اجتماعی و ادبیات و زبان های خارجی واحد علوم و تحقیقات دایر بودند، 9 گروه تخصصی جدید تشکیل شد.

وی در تشریح جزییات تجمیع این گروه ها، اظهار داشت: گروه های تخصصی زبان آلمانی، زبان انگلیسی، زبان فرانسه و زبان شناسی همگانی نیز گروه تخصصی زبان های خارجی را تشکیل دادند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ادغام دو دانشکده واحد علوم و تحقیقات/ تجمیع 24 گروه و تشکیل 9 گروه تخصصی جدید

ادغام دو دانشکده واحد علوم و تحقیقات/ تجمیع 24 گروه و تشکیل 9 گروه تخصصی جدید