مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 دی 1396 ساعت 11:402017-12-30اقتصادي

آخرین عملکرد توتال در توسعه فاز 11 پارس جنوبی


رییس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت با اشاره به تماس با نمایندگان توتال در توسعه فاز 11 پارس جنوبی، گفت: این نمایندگان از تداوم و استمرار کار در توسعه فاز 11 خبر دادند.

- رضا خیامیان در گفت وگو با ایسنا، با بیان این که توتال برای توسعه فاز 11 پارس جنوبی چند پکیج را تعریف کرده است، اظهار کرد: توتال برای فرآیند توسعه فاز 11 پارس جنوبی کار را به چند پکیج تقسیم کرده است.

وی افزود: یکی از پکیج ها انجام مناقصه بین شرکت های ایرانی بوده که این مناقصه انجام شده و یک شرکت ایرانی برای همکاری با توتال انتخاب شده است.

رییس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ادامه داد: نام این شرکت ایرانی باید توسط توتال اعلام شود و فعلا توتال این شرکت را معرفی نکرده است، اما در آینده نزدیک نام این شرکت اعلام خواهد شد.

بر اساس این گزارش، پیش از این نیز محمد مشکین فام - مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس - در مورد عملکرد توتال در توسعه فاز 11 توضیح داده بود که توتال در توسعه فاز 11 مطابق و حتی جلوتر از برنامه پیش می رود.

کندی کار در ابتدای همه طرح ها وجود دارد.

در حال حاضر اسناد مناقصه توزیع شده و پیمانکار ایرانی انتخاب خواهد شد.

دراین زمینه مشکلی وجود ندارد.

فاز 11 پالایشگاه خشکی ندارد و یک میلیارد گاز آن به فازهای 6، 7، 8 و یک میلیارد به فاز 12 ارسال خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آخرین عملکرد توتال در توسعه فاز 11 پارس جنوبی

آخرین عملکرد توتال در توسعه فاز 11 پارس جنوبی