مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 2 دی 1396 ساعت 08:052017-12-23فرهنگي

پروژه ای که قریب به 15 سال در سنندج مسکوت مانده است!


خبرنگاران و اصحاب فرهنگ و هنر استان کردستان از پروژه تالار مرکزی یا همان تالار فرهنگ سنندج که بیش از 14 سال از مسکوت ماندن آن می گذرد، بازدید کردند.

- به گزارش ایسنا، 30 مهرماه امسال ایسنا گزارشی را با عنوان احتمال ثبت تالار مرکزی سنندج در فهرست آثار میراث فرهنگی منتشر کرد که پس از آن و با پیگیری خبرنگار ایسنا امروز اهالی رسانه و فرهنگ و هنر کردستان از این پروژه بازدید کردند.

پروژه تالار مرکزی نیازمند اعتبارات جهشی ملی است معاون اداری مالی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان در این بازدید در جمع خبرنگاران استان اظهار کرد: پروژه تالار مرکزی یا فرهنگسرای جوان یا همان تالار فرهنگ سابق سنندج که از سال 82 عملیات اجرایی آن شروع شده است تاکنون پنج دولت، شش وزیر و شش استاندار از این پروژه بازدید کرده اند اما به نتیجه نرسیده است.

محمود رستم پور افزود: در حال حاضر این پروژه 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که هر سال حدود سه میلیارد تومان اعتبار به آن اختصاص یافته و سه پیمانکار را تجربه کرده است.

وی با اشاره به اینکه متراژ این پروژه 14 هزار و 500 مترمربع است، عنوان کرد: با قیمت فعلی مصالح ساختمانی در حال حاضر برآورد شده است که این پروژه حداقل 50 میلیارد تومان دیگر برای تکمیل آن نیاز دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پروژه ای که قریب به 15 سال در سنندج مسکوت مانده است!

پروژه ای که قریب به 15 سال در سنندج مسکوت مانده است!