مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 24 آذر 1396 ساعت 01:502017-12-14دانش

ضرورت اولویت بندی در توزیع منابع مالی بین پژوهشگاه ها و پژوهشگران


توزیع منابع و به خصوص منابع مالی در حوزه های مختلف به پژوهشگاه ها، دانشگاه ها و پژوهشگران مختلف باید بر اساس اولویت بندی ها و داوری های دقیق تری صورت بگیرد.

- عضو هیات علمی پژوهشگاه رویان گفت: توزیع منابع و به خصوص منابع مالی در حوزه های مختلف به پژوهشگاه ها، دانشگاه ها و پژوهشگران مختلف باید بر اساس اولویت بندی ها و داوری های دقیق تری صورت بگیرد.

دکتر محسن بصیری در گفت وگو با خبرنگار ایسنا درباره وضعیت پژوهش در کشور اظهار کرد: می توان گفت در سال های اخیر پیشرفت خوبی در حوزه ژنتیک، سلول های بنیادی، پزشکی بازساختی و به طور کلی تر علوم زیستی در زمینه های پژوهشی مختلف در کشور انجام شده است، بویژه ورود نسل جوان و تحصیل کردگانی که فضای علمی خارج از کشور را نیز تجربه کرده اند به حوزه پژوهش باعث می شود که سطح پژوهش در کشور ارتقاء پیدا کند.

اما از نظر من گام بعدی برای توسعه پژوهش در کشور باید علمی تر شدن مدیریت فرآیندهای پژوهشی باشد.

یعنی غیر از پژوهشگران و دانشمندانی که در آزمایشگاه ها کار پژوهشی انجام می دهند، در حوزه مدیریت و هدایت پژوهش به سمت پژوهش های مثمر ثمرتر و برنامه ریزی شده تر باید کار بیشتری صورت بگیرد و مدیریت علمی محقق شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت اولویت بندی در توزیع منابع مالی بین پژوهشگاه ها و پژوهشگران

ضرورت اولویت بندی در توزیع منابع مالی بین پژوهشگاه ها و پژوهشگران